| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yönetici
|
İstanbul Güngören'de araç trafiğine kapalı cadde üzerinde çöp kutularına yerleştirilen parça tesirli 2 bombanın 10 dakika arayla patlatılması sonucu 17 kişi öldü, 154 kişi de yaralandı. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Member
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
allah şifa versin hepsine.. bende dün gece izledim bunu gercekten kötü oldumm... vefat edenlerin ailesine de sabır diliorm.. lanet olsun bu pkk denen aptal şeye !
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yönetici
|
allah rahmet eylesin ölen 17 sivil masum insanımıza aralarında birde tamamen masum bir bebek varmış..allah geride kalanlarına sabır versin.. 154 yaralı insanımızada allahtan acil şifalar diliyorum...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Moderator
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı : 500
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fevzi bu güngörenler benim geçen gittiğim yer halam gil orda oturuyor o gün akşam halam gil uçakla istanbula yeni gitmişlerdi allahtan orda değillerdiii... bide o gün gece bizim orda yangın çıktı allak korudu bizim hizar bölümü yanıordu az daha yan komuşumuzun hizarı yandı yangını tam olarak 25 adet itfaiye müdahale ettii mersin erdemli tarsus tan istfaiye geldi o gece bizde uyuyamadık ne yazıkkii bizim dükkan yanmasın die çok uğraştık sürekli itfailere bizim duvara su tuttrup soğutturduk o gece biz hiç uyuyamadık bi yandan istanbulda halamgile bişe oldumu derken bi yandanda yangınla uraştık:S |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|