| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yönetici
|
arkadaşlar yaylaya giderken başıma talihsiz bir olay geldi.. yarışan motorlular yüzünden kaza yaptım.. ucuz atlattım diyebilirim biraz daha hızlı olunsa altıma alabilirdim..çok şükür ne bende ne de karşı tarafta herhangi bişi yok..tek hasar arabamda..yan ayna kırıldı ve arka sağ kapı boydan boya çizildi ufakta içine göçtü.. yaşanılan herşeyden bir ders çıkarmak gerekir sizlere önerim sakın kendinize çok güvenmeyin kaza gerçekten geliyorum demiyo.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yönetici
|
geçmiş olsun kardeşim allah sana hasar vermesin gerçi garanti değil anladın sen neyse cana gelceğine mala gelsin..yardımcı olabilirsek seviniriz.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Member
Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() |
gecmıs olsun aynı zamanda ders olsun cunku kendımızden cok etrafımızdakılere dıkkat ettmemız lazım arkadaslar ...aman dıyım buyuk gecmıs olsun
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yönetici
|
kankam bi fotoraf çekip koysana merak ettim.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yönetici
|
kankam eğer boya açığı fln varsa yani araçta metal kısım gözüküyorsa paslanabilr biranönce yaptırmanda fayda var gün geçtikçe daha kötü olabilr düşüncesindeyim..
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|